שריפה בכפות הרגליים

דיון מתוך פורום  רפואת אסתטיקה ועור

22/06/2005 | 00:55 | מאת: צ. נמרי

ד"ר יהב,תודה על תשובתך.ראה בשרשור לשאלתי מה 16.6 השלמה שעונה לתשובתך. אודה לך על התיחסותך להשלמתי .

22/06/2005 | 13:06 | מאת: ד"ר אשר יהב,מומחה למחלות עור מין וא

הבדיקות שאתה דיווחת עליהן אינן מספיקות ויש צורך בבירור נוסף כולל בדיקה רפואית קלינית על מנת להתרשם מאפשרות קיומן של כל מיני בעיות אפשריות.בנוגע ל בי 12 הגבולי -תבקש מרופא המשפחה שלך שיתן לך תוסף מתאים , אך אינני חושב שזה מה שיפתור לך את הבעיה.בכל מקרה הייתי מבקש גם מרופא המשפחה שיחזור קודם על בדיקת הדם לבי12 כי לפעמים המעבדה יכולה לטעות או לא לדייק.

מנהל פורום רפואת אסתטיקה ועור