פריחה בעור

דיון מתוך פורום  רפואת אסתטיקה ועור

21/06/2005 | 15:52 | מאת: רווית

שלום רב! אני בת 26 כבר מספר ימים יש לי פריחה בעור בכל הגוף המאופיינת באודם קל בגירוד ובחיספוס , בזמן האחרון נחשפתי לשמש לאחר זמן ממושך שנמנעתי מחשיפה לשמש, אך מרחתי קרם הגנה , עורי בהיר מאוד אך מעולם לא סבלתי מבעיות בעור, מכיוון שכעת אני בחופשה אני נאלצת לדחות את ביקורי אצל רופא עור אך אינ מאוד לחוצה, מה זה יכול להיות, והאם זה בגלל שינויי מקום, חשיפה לשמש,חום וזיעה וכו'....ומה ניתן לעשות כדיי להרגיע את הגירוד והאודם עד שאוכל לפנות לרופא עור? תודה מראש, רווית

21/06/2005 | 18:21 | מאת: דר אשר יהב ,מומחה עור ומין,מבשרת-צי

לצערי אין אפשרות לעשות אבחנה באופן וירטואלי ועד שאין אבחנה מדויקת - אי אפשר גם להציע לך טיפול מתאים.

מנהל פורום רפואת אסתטיקה ועור