כושר וקרעים בעור

דיון מתוך פורום  רפואת אסתטיקה ועור

21/06/2005 | 13:12 | מאת: דב

שלום רב כשהייתי בגיל העשרה התאמנתי בפיתוח גוף ולאחר זמן מסוים התחילו לי קרעים בעור באזור המפגש של החזה ושריר היד הקדמית, כאשר ראו את השריר מבעד לקרעים, מכיוון שזה לא אסטטי ולא היתה תשובה אצל רופא העור הפסקתי להתאמן. העור גדל אבל עדיין רואים סימני קריעה. התחלתי לשחות לפני כשבוע אחרי כ10 שנים של התעמלות חלקית והתחילו לי הקרעים בעור שוב, מה ניתן לעשות ?

22/06/2005 | 13:08 | מאת: דר אשר יהב ,מומחה עור ומין,מבשרת-צי

כאשר תופסים את הקרעים האלה בשלב מוקדם כשהם עדיין ורודים -אדומים ניתן הרבה פעמים ע"י טיפול נכון להעלים אותם!

מנהל פורום רפואת אסתטיקה ועור