שימוש בחנקן נוזלי על השפתיים

דיון מתוך פורום  רפואת אסתטיקה ועור

21/06/2005 | 13:09 | מאת: שני

ד"ר שלום, לפני כחודשיים הופיע אצלי כתם כהה על השפה התחתונה בפנים (חיצוני) ונשלל כיוון סרטני עי ביופסיה.שאלתי היא האם ניתן להשתמש בחנקן נוזלי על כתם בשפתיים? ואם כן האם הדבר מלווה בצלקת גדולה? בתודה מראש שני....

21/06/2005 | 18:19 | מאת: דר אשר יהב ,מומחה עור ומין,מבשרת-צי

זה הכל תלוי מב האבחנה המדויקת הקלינית והפתולוגית שעשו המומחים. מה שבלשון שלך זה כתם זה יכול להיות עשרה דברים שונים . יש דברים שאפשר וטוב לטפל בעזרת חנקן נוזלי ,אך יש דברים אחרים שזה אסור בהחלט!

מנהל פורום רפואת אסתטיקה ועור