גרוד בקרקפת

דיון מתוך פורום  רפואת אסתטיקה ועור

21/06/2005 | 10:05 | מאת: ענת

שלום בתי בת 3 ומאז שאני זוכרת היא מגרדת בראשה, אך בשנה האחרונה הגרוד הולך וגובר בדקתי אך לא מצאתי כינים (בכל זאת בצעתי טיפול עם תכשיר), לא ראיתי קשקשת או פצעים והיא ממשיכה להתגרד לא מצאתי קשר בין ראש נקי או מלוכלך, לפני או אחרי מקלחת, הזעה או חוסר הזעה אני חופפת לה עם שמפו תינוקות וסרקל מה ניתן לעשות? בתודה מראש ענת

21/06/2005 | 13:02 | מאת: דר אשר יהב ,מומחה עור ומין,מבשרת-צי

רופא מומחה צריך לבדוק את הבת שלך ולהגיע לאבחנה משלו באשר לסבת הגרד בראש הבת שלך.ללא אבחנה מדויקת אין אפשרות להציע טיפול יעיל!

מנהל פורום רפואת אסתטיקה ועור