שלבקת חוגרת

דיון מתוך פורום  רפואת אסתטיקה ועור

20/06/2005 | 20:51 | מאת: קרן

שלום, לאמי בת ה74 התגלתה שלבקת חוגרת. היא סובלת מכאבים בלתי נסבלים ורציתי לשאול: 1. באיזה שלב יכולת ההדבקה עוברת? 2. כמה זמן עלולים הכאבים להמשך? 3. משככי הכאבים מחלישים אותה מאוד. האם ניתן לקחת ויטמנים במקביל? האם רצוי לעבור לטיפול של משככים טבעיים והאם יש כאלה? אשמח לעזרתכם, קרן

21/06/2005 | 12:53 | מאת: דר אשר יהב

אני מקווה שמיד עם גלוי המחלה רשמו לאמא שלך כדורים נגד הוירוס. זה בעצם הדבר החשוב ביותר לעשות וחשוב לעשות זאת כמה שיותר מוקדם על מנת למנוע את הכאביםאו לפחות למתן אותם ולקצר את משך הכאבים. הכאבים בגיל המבוגר יכולים להיות מאוד קשים וחס וחלילה יכולים להיות גם ממושכים.אין דבר כזה משככי כאב טבעיים!ברגע שהפצעים מתייבשים הם כבר לא מדבקים;בכל מקרה החשש להדבקה הוא מזערי שהרי דרוש לשם כך מגע מאוד קרוב.ויטאמינים אפשר תמיד לקחת.

21/06/2005 | 14:23 | מאת: קרן

שלום. אני מודה לך על תשובתך. האם תוכל לכתוב לי את סוג הכדורים על מנת שאוודא שאכן היא קיבלה אותם. המון תודה, נירית

מנהל פורום רפואת אסתטיקה ועור