כדורים לפטרת

דיון מתוך פורום  רפואת אסתטיקה ועור

20/06/2005 | 20:45 | מאת: לונה

שלום, יש לי פטריה בציפורני שתי הבהונות בכפות הרגל , ברגל ימין ציפורן שחורה וברגל שמאל ציפורן לבנה. כמו כן עור יבש מאוד ופטרייה בכף הרגל שמשחה לא ממש עוזרת. קיבלתי כדורי ספורנוקס לאחר ביצוע בדיקת דם. למה עושים בדיקת דם? איזו השפעה יכולה להיות לכדור? האם הנזק הוא הפיך אם חלילה קורה? תודה

21/06/2005 | 12:46 | מאת: ד"ר אשר יהב

באחוז מאוד קטן של המקרים יכולה להיות פגיעה בתפקודי הכבד;לכןצריך לעשות את בדיקות הדם. יחד עם זאת הפגיעה בתפקוד הכבד היא הפיכה לחלוטין ולכן אין לך ממה לחשוש!

מנהל פורום רפואת אסתטיקה ועור