פילינג שטחי/בינוני

דיון מתוך פורום  רפואת אסתטיקה ועור

19/06/2005 | 19:51 | מאת: אורית

שלום, אני בת 29 ולאחרונה הקמטים באיזור העיניים החלו להטרידני מאוד מאוד, האם בפילינג שטחי/ בינוני נניח בריכוז של 20% ניתן לקלף גם את האיזור העדין של העיניים? כמו כן האם טיפול פילינג חד פעמי בריכוז זה עשוי לפתור בעייה של כתמי שמש ( מעטים ולא חזקים , פרט לאיזור האף)? בתודה מראש אורית

20/06/2005 | 12:34 | מאת: ד"ר אשר יהב

לחלוטין לא מומלץ לבצע קילוף עור סביב העיניים. באשר לכתמים הבהירים על הפנים( מי קבע שאלה כתמי שמש?)יש צורך קודם להגיע לאבחנה מדויקת ובהתאם לזה להחליט מה הטיפול המתאים ביותר בין אם ע"י קילוף עור אוטיפול אחר.

מנהל פורום רפואת אסתטיקה ועור