שאלה בנוגע לתכשיר "אקנה-מיצין"

דיון מתוך פורום  רפואת אסתטיקה ועור

17/06/2005 | 15:05 | מאת: מאיה

שלום ד"ר. קיבלתי מהרופאה תכשיר "אקנה-מיצין" לטיפול בפנים. בעלון רשום להפריד בערך שעה בין השימוש בתכשיר לתכשירים קוסמטיים או סבון. מאחר והרופאה אמרה להשתמש בבוקר, רציתי לדעת אם אסור להשתמש מייד אחרי שטיפת פנים בסבון פנים? והאם אסור להתאפר לאחר מכן? תודה.

17/06/2005 | 17:00 | מאת: דר אשר יהב ,מומחה עור ומין,מבשרת-צי

את יכולה למרוח את התרופה אחרי רחיצה במים וסבון ובתנאי ששאפת את הסבון היטב. להתאפר אפשר שעה אחרי מריחת התרופה , אם כי צריך לזכור שרצוי להמנע מאפור עד כמה שאפשר במקרים של פצעי-בגרות!

מנהל פורום רפואת אסתטיקה ועור