בריאות השיער

דיון מתוך פורום  רפואת אסתטיקה ועור

17/06/2005 | 14:58 | מאת: אלעד 19

שלום דר' שוחט, דר' יהב! אני בן 19 ושמתי לב במהלך השנה האחרונה ששיערי נהפך דליל יותר באיזור קו המצח עם השיער ובאיזור קודקוד הראש וסביבתו. הייתי מעוניין לדעת כיצד למנוע מראש נשירה והידללות בעזרת אכילת מזון עשיר בויטמינים הנדרשים. איזה ויטמינים מזינים את השיערה ותורמים לבריאותה? באיזה מאכלים ניתן למצוא אותם בכמות המירבית? בתודה מראש, אלעד.

17/06/2005 | 16:57 | מאת: ד"ר אשר יהב

אין שום אפשרות למנוע התקרחות מן הסוג שיש אצלך ע"יאכילת מזון עשיר בוויטאמינים.קרוב לוודאי שההתקרחות שאתה חווה היא על רקע תורשתי!

19/06/2005 | 09:59 | מאת: משה

היי אלעד, על מנת למנוע התקרחות גדולה יותר יש מספר טיפולים שעוזרים: טיפול תרופתי - פרופסיה - מונע נשירה, התמכרות לכל החיים, יעיל יותר מכל תרופה אחרת. טיפול בלייזר - מסרק לייזר היירמקס - מונע נשירה, מטפל בשיער בעייתי וחלש, יעיל מאוד. אני עברתי המון טיפולים והשתמשתי בתכשירים, שמפו, תרופות וכל מה שרק קיים עד שהגעתי למסקנה הזו. היום אני משתמש במסרק לייזר בלבד ואני מרוצה מאוד. בעבר השתמשתי בפרופסיה עד שרכשתי את המסרק ולאחר הרכישה המשכתי להשתמש בפרופסיה כחודשיים עד שהחלטתי לנסות להפסיק עם זה ולעבור למסרק לייזר בלבד. היום אני יכול להגיד מזל שתפסתי את זה בזמן, אחרת לא היה לי סיכוי לכלום, אני ממליץ לך להתחיל כמה שיותר מוקדם לטפל בבעיה לפני שתהיה לך ממש קרחת כי שום דבר לא יעזור לך לאחר מכן (חוץ מהשתלה)

מנהל פורום רפואת אסתטיקה ועור