סימני מתיחה בעור

דיון מתוך פורום  רפואת אסתטיקה ועור

17/06/2005 | 12:13 | מאת: ע' בת 20

לפני כחצי שנה התגלו אצלי בירכיים סימנים בעור הנראים כהדגשת ורידים,לאחרונה הסימנים התפתחו גם לאיזור המתניים והשוק.בביקור אצל רופא העור הדבר אובחן כסימני מתיחה בעור כנראה כתוצאה מעלייה במשקל והפתרון הוא לתת לזמן לעשות את שלו. הסימנים בעור התחילו להופיע מס' ימים אחרי שהפסקתי להשתמש בגלולות "דיאנה",אני לא בטוחה שיש קשר בין שני הדברים אולם גם לאחותי בגיל ההתבגרות קרה מקרה דומה. אודה לקבל כל מידע אפשרי וייעוץ להמשך, ע'.

17/06/2005 | 16:51 | מאת: דר אשר יהב ,מומחה עור ומין,מבשרת-צי

לתת לזמן לעשות את שלו זו העצה הפחות טובה! סימני מתיחת העור בהתחלה הם ורודים או אדומים ובמשך הזמן הם הולכים ומתבהרים וצבעם נעשה כצבע העור ; אך הם לא נעלמים ! יתר על כן ברגע שהם מגיעים לשלב הלבן - אין כבר מה לעשות ואין כבר שום דרך להתפטר מהם. זה כבר לכל החיים!! דווקא אם תופסים אותם בשלב מוקדם- יש מה לעשות ובטיפול נכון אפשר להעלים אן\ותם לחלוטין!

מנהל פורום רפואת אסתטיקה ועור