יובש באיזורים אינטימיים

דיון מתוך פורום  רפואת אסתטיקה ועור

17/06/2005 | 09:08 | מאת: nghi

כבר מעל חודשיים אני סובלת מיובש חמור באיזור ההחלק הפנימי של הישבן ועד לנרתיק. היובש כל כך חמור עד שכואב לי אפילו ללכת לשרותים ולקיים יחסי מין. רופא נתן לי משחת מולטידרם אך היא לא עזרה. התחלתי לנסות לשים במקום שמן נבט חיטה אך אני חוששת שהיובש רק מחמיר. מה ניתן לעשות?

17/06/2005 | 15:18 | מאת: דר אשר יהב ,מומחה עור ומין,מבשרת-צי

העובדה שאת ממשיכה עדיין לסבול כל כך - פרושה היחיד הוא שהמשחה שרשמו לך לא הייתה מתאימה למצב העור שלך! אין ספק שאפשר לפתור בעייה כמו שלך.

מנהל פורום רפואת אסתטיקה ועור