"כמוסות קולגן" של סולגאר

דיון מתוך פורום  רפואת אסתטיקה ועור

13/06/2005 | 16:29 | מאת: נועה

שלום רב. פרסומת של סולגאר טוענת שהכמוסות שלהם "על בסיס MSM" מעודדות יצור קולגן שעוזר לבריאות השיער העור והציפורניים. למיטב ידיעתך ודעתך האישית,האם הדבר מוכח? האם היית ממליץ לצרוך את הכמוסות האלה או שיכול להיות בכך סיכון או הוצאת כסף מיותרת? תודה רבה

13/06/2005 | 20:31 | מאת: ד"ר אשר יהב

למיטב ידיעתי - אין כל הוכחה מדעית שכמוסות כאלה יכולות לעודד ייצור קולאגן;מה גם שהציפורניים לא מורכבות מקולאגן בכלל כי אם מחומר חלבוני אחר שנקרא קראטין.

מנהל פורום רפואת אסתטיקה ועור