פטרייה באזור המבושים- נורא חשוב לי

דיון מתוך פורום  רפואת אסתטיקה ועור

12/06/2005 | 23:11 | מאת: הנושא

לכל מען דבעי שלום רב, יש לי בעיה מאוד קשה - כבר מזה כמה חודשים שאני סובל מפטריה באיזור אבר המין, למרות שהייתי אצל מספר רופאים התאכזבתי קשות מדרכי הטיפול בי (חשוב לציין שהרופאים הם צבאיים - כי אני חייל) הראשון רופא כללי רשם לי פטריון במשך 3 חודשים השתמשתי בו כאשר הוא נתן לי רק הקלה רגעית בכל פעם שחשתי גירוד עז! לאחר 3 חודשים ניגשתי שוב לרופא כללי וביקשתי לראות רופא עור מומחה - הוא אמר לי שזה לא רציני בכלל ורשם לי "ביפונאזול" 1% ואמר שתוך שבועיים זה יעבור בשימוש של פעמיים ביום - גם חוץ מהקלה רגעית בטווח הארוך זה לא עזר והשתמשתי בתכשיר קצת יותר מחודש. בסופו של דבר פניתי לבית מרקחת פרטי וקניתי לי משחה נגד פטריות "אגיסטן - קרם" באמת הכי עזרה לי ובאיזהשהו שלב הייתי משוכנע שהפטרייה לאחר מספר חודשים מייאשים עומדת לעבור אך טעות הייתה בידיי כאשר היא חזרה ובגדול. תיאור הפטרייה: מעט מאוד קילופים כמעט בלתי נראים, העור קצת אדמדם ומאוד מגרד לי! בעיקר בלילה אני שם לב שהאיזור לח והתחתון קצת רטוב אפילו מהלחות - אז אני משתדל לייבש אותו, באחרונה התחלתי לגזור את השיערות באזור מתוך הנחה שאולי הרטיבות מחמירה את העניין. אנא עזרו לי!!! אני ממש סובל ולא יודע מה לעשות. תודה רבה וסופ"ש נעים לכולם.

13/06/2005 | 12:54 | מאת: ד"ר אשר יהב

מהספור שלך עולה החשד שלא מדובר כלל בפטרייה! לכן אתה זקוק בהקדם לבדיקה יסודית ע"י מומחה שיצטרך לאבחן בדיוק מה הבעיה ולאחר מכן יציע לך טיפול הולם.

מנהל פורום רפואת אסתטיקה ועור