נשירה

דיון מתוך פורום  רפואת אסתטיקה ועור

12/06/2005 | 18:35 | מאת: ארז

שלום 2 שאלות ברשותך: 1.איך יודעים אם התקרחות תושתית או לא, אצלי יש דילול בצד ימין בלבד מקדימה. חוץ מזה כשאני מעביר את הצפורן על הקרקפת יוצאת מין שכבה לבנה, כמו עור שמנוני שקולף). זה מצביע על משהו? 2. האם יש קשר בין נטילת מינוקסי, לבין פגיעה בתפקוד המיני אצל גברים. אני שיש תופעת לוואי כזו בפרופסיה, האם גם במינוקסי? תודה מראש ארז

13/06/2005 | 13:00 | מאת: ד"ר אשר יהב

אין קשר בין טיפול במינוקסי לבין פגיעה בתפקוד המיני.גם בפרופסיה הפגיעה אם בכלל נדירה ביותר וגם הפיכה. באשר לאבחון המדויק של סוג הקרחת צריך להשאיר זאת לבדיקת המומחה.

מנהל פורום רפואת אסתטיקה ועור