בעיות עור

דיון מתוך פורום  רפואת אסתטיקה ועור

08/06/2005 | 12:02 | מאת: סיוון

שלום רב, אני בת 25 ולאחרונה הבחנתי בקווי הבעה חזקים בצידי העינים שאלתי האם קמטים אלה יודגשו בעתיד גם ללא הבעת פנים ויהפכו לקמטים.(נוכחתי לדעת שלאבי יש אותם קמטים בצידי העינים) שאלה נוספת מעל השפה העליונה הופיעו לי נקודות חומות מעין נקודות חן נוספות שאלתי היא האם מדובר בכתמי שמש או בנקודות חן שהצטברו במהלך השנים ,איך אני יכולה להבחין בינהם ומה הפתרון? בתודה רבה סיוון

08/06/2005 | 17:01 | מאת: ד"ר אשר יהב

עם התקדמות השנים הקמטים אכן נעשים יותר עמוקים וגם קבועים. בנוגע לשפה העליונה- רק בדיקת מומחה תוכל לענות לשאלה שלך .

מנהל פורום רפואת אסתטיקה ועור