אדמומיות

דיון מתוך פורום  רפואת אסתטיקה ועור

07/06/2005 | 23:35 | מאת: חיים

שלום. אני בן 27. לאחרונה התחלתי להתגלח במכונה, לאחר שנים של עטיית זקן. אני משתמש במכונה בעלת 3 ראשים קפיציים, שהיא הכי גמישה והכי פחות מגרה את העור, אך לצערי עורי רגיש ואני סובל הרבה מאדמומיות, צריבה וגם קצת פיצעונים קטנטנים. אני דתי ולכן לא אשתמש בסכין אך אני חייב להתגלח בשל עבודתי. יש לציין שאני מקפיד על היגיינה ומשתמש בתכשירים (אפטר שייב ללא אלכוהול ומשחת ריפוי של weleda) מה לעשות? תודה

08/06/2005 | 13:34 | מאת: ד"ר אשר יהב

אפשר להקטין את חומרת הבעיה עי כך שתקפיד מאוד על רחיצת הפנים עם מים חמים וסבון מיד לפני הגלוח.מיד לאחר הרחצה ולפני הגלוח ממליץ לפדר את הפנים עם טאלק. אם כל זה לא יפתור את הבעיה- כי אז אני מציע לך לפנות למומחה בכדי שירשום לך משחה מתאימה.

מנהל פורום רפואת אסתטיקה ועור