פלולים בצוואר

דיון מתוך פורום  רפואת אסתטיקה ועור

07/06/2005 | 18:45 | מאת: לי

יש לי המון פלולים(מין גידולי עור קטנים כאלה שבולטים)בצוואר ומתחת לשד ובמפשעה. בצוואר הכי הרבה הן חומות כאלה. מדי פעם אחד מתייבש ונופל לבד. פעם הייתי אצל רופא עור והוא גזר לי אותם ירד דם וכאב לי ולא היה נעים. גם לאחיותיי יש האם זה תורשתי? וכיצד ניתן להיפטר מהן? זה מאוד לא אסתטי ואני לא יכולה ללכת עם שרשרת כי זה נתפס בזה וזה כואב. אני רואה אצל אנשים ברחוב גם כאלה.אם כן מה עלי לעשות? והאם יש לכך משחה שמייבשת אותם וזה נופל???? תבורך על תשובתך!!!! תודה רבה.

08/06/2005 | 13:49 | מאת: ד"ר אשר יהב

הרבה פעמים המצב שאת מתארת קשוא בהשמנה.אם אכן כןך המצב הרי שאלו היית יורדת ב20 קילו במשקל- היה אפשר למנוע אולי חלקית את התופעה!פרט לכך אין שום אפשרות אחרת למניעה. אין גם משחה שיכולה להוריד את הנגעים בקלות.ישנה אפשרות גם לצרוב את הנגעים במחט חשמלית וזה גם כואב אך לא מדמם.אפשר לפני הצריבה למרוחמשחות הרדמה שיקטינו במדת מה את הכאב.

מנהל פורום רפואת אסתטיקה ועור