דאודורנט מסרטן!!

דיון מתוך פורום  רפואת אסתטיקה ועור

06/06/2005 | 15:01 | מאת: נעמה

שלום רב. היום כבר כמעט בטוח שדאודורנט שמכיל אלומניום וניקרא אנטי רספירנט מסרטן! במיוחד מביא לסרטן שד אצל נשים! בבקשה יעץ לי באיזה דאודורנט ניתן להשתמש בבטחה? נאמר לי שהדאודורנט הכי בטוח הוא אבן קריסטל. האם זה נכון? כי גם שם נידמה לי שיש אלומיניום אבל שלא עבר תהליכי עיבוד אלא הוא במצבו כמו בטבע... אנא יעץ לי בדחיפות אני כלכך מודאגת! בתודה נעמה

06/06/2005 | 22:59 | מאת: ד"ר אשר יהב

עד היום אין שום הוכחה מדעית שהאנטיפרספירנטים המבוססים כולם על מלחי אלומיניום אין הוכחה כלשהיא שהם מסרטנים!

מנהל פורום רפואת אסתטיקה ועור