רואקוטן ואלכוהול

דיון מתוך פורום  רפואת אסתטיקה ועור

04/06/2005 | 19:20 | מאת: רויטל27

שלום! אני משתשמת ברואקוטן כ6 חודשים וחל שיפור אולם לא כפי שציפיתי.ישנם סימנים זוועתיים ועדיין יש פה ושם פצעים.בחודשיים האחרונים התחלתי לשתות אלכולהול בתדירות של פעם בשבוע (וודקה או יינות). האם זה מזיק מאוד ופוגע באפקטיביות של התרופה? אשמח לקבל תשובה בנידון. תודה מראש, רויטל

05/06/2005 | 14:53 | מאת: ד"ר אשר יהב

לא מומלץ לשתות אלכוהול בזמן הטיפול ברואקוטאן.השילוב הזה מאוד לא רצוי כי הוא יכול לגרום להפרעה בתפקוד הכבד או/ו לעלייה בשומני הדם וזה בהחלט לא רצוי!

מנהל פורום רפואת אסתטיקה ועור