האם קיים סיכון במריחת כמות גדולה מאד של קרם לחות?

דיון מתוך פורום  רפואת אסתטיקה ועור

04/06/2005 | 13:41 | מאת: ifi

שלום רב, אני משחקת בהצגה בה אני אמורה למרוח את עצמי בקרמי לחות לאורך 3 שעות כל הזמן, כל הזמן על כל הגוף (גם על הפנים, גם על כפות הרגליים, לא על חלקי גוף מוצנעים). אני מעוניינת לדעת האם קיים סיכון בכך ומה רמתו? באיזה קרמים כדאי להשתמש (אולי אלה על בסיס מים?). אשמח לתגובה מהירה משום שמועד ההצגה מתקרב ורק היום הסבו את תשומת ליבי שיתכן וקיים סיכון בעניין. תודה רבה

05/06/2005 | 14:36 | מאת: ד"ר אשר יהב

נזק גדול לא יכול להיות! הייתי מציע לך להשתמש בתכשיר טוב כגון MEDIDERM.

מנהל פורום רפואת אסתטיקה ועור