הפרשה מהטבור, מקרה מוזר

דיון מתוך פורום  רפואת אסתטיקה ועור

03/06/2005 | 03:47 | מאת: פלאקי

היום נגעתי בטבור שלי והוא הוציא הפרשה חסרת צבע, הסתכלתי וראיתי שהטבור שלי אדום מבפנים, וכאילו נראה יותר נקי ויותר "חלול", אני מאוד מבוהלת, אבל לא יודעת אם זה משהו ששוה ללכת בשבילו לרופא, כי זה בכלל לא כואב או צורב או כל דבר אחר....זה מקרה מוכר?

03/06/2005 | 15:37 | מאת: ד"ר אשר יהב

כדאי לך להתייעץ עם חירורג! בזמן החיים העובריים ישנו קשר פתוח בין המעיים של העובר לבין חלל מי- השפיר שמסביב לעובר';באופן נורמאלי המעבר הזה נסגר בזמן הלידה,אך יש מקרים נדירים שבהם הוא נשאר פתוח ואז אולי החירורג יצטרך לסגור אותו

מנהל פורום רפואת אסתטיקה ועור