שיער בנקודות חן.......איך להוריד?????

דיון מתוך פורום  רפואת אסתטיקה ועור

02/06/2005 | 19:18 | מאת: נעמה

אודה לך מ-אוד אם תגלה לי מהי הדרך הכי בטוחה להסיר שיער שמשתולל מנקודות חן. אני יודעת ששיטות חשמליות מסוכנות, וכשאני גוזרת.... המצב מחמיר. ועוד שאלה קטנה לגבי הנקודות הקטנות, האם הבהרה של השיער הצומח מנק' החן, באמצעות מי חמצן, מסוכנת? תודה. בשמי ובשם כל נקודות החן שלי. נעמה

02/06/2005 | 20:50 | מאת: ד"ר אשר יהב

הלבנה לא מסוכנת. מאידך אסור לצרוב במחט חשמלית, גם אסור לתלוש בכוח. כל מה שמותר זה לקצץ את השיער בעזרת מספריים.

03/06/2005 | 08:54 | מאת: רוית

שלום ד"ר יהב, בתגובתך רשמת שאסור לתלוש בחוזקה..אם אני תולשת כבר תקופה ארוכה את השערות באמצעות פינצטה, למה זה עלול לגרום?

03/06/2005 | 09:12 | מאת: רוית

שלום ד"ר יהב, בתגובתך רשמת שאסור למשוך בחוזקה..אם אני תולשת כבר תקופה ארוכה את השערות באמצעות פינצטה, למה זה עלול לגרום?

מנהל פורום רפואת אסתטיקה ועור