ג'ולה פנימית בגב היד

דיון מתוך פורום  רפואת אסתטיקה ועור

29/05/2005 | 08:27 | מאת: רינה

שלום, אני מתאמנת 4-5 פעמים בשבוע בחדר כושר, לפני חודש הלכתי הליכה מהירה על המכשיר הליכה עם ידיים על הידיות ואפילו הלכתי מהר בעלייה כשהידיים אוחזות בידיות { כדי לקרוא} ויום למחרת צמחה לי ג'ולה פנימית בגב היד, במשך הזמן היה נדמה לי שזה ירד אבל עדיין הג'ולה לא נעלמה. השאלה שלי היא האם זה נורמלי והאם אני צריכה ללכת לרופא עור?

02/06/2005 | 16:48 | מאת: ד"ר אשר יהב

אין שום אפשרות לדעת במה מדובר מבלי לבדוק אותך.יתכן שמדובר ביבלת עקב שיפשוף בדומה ליבלות שנוצרות בכפות הרגליים אחרי מסעות רגליים ארוכים.

מנהל פורום רפואת אסתטיקה ועור