פצעים בקרקפת

דיון מתוך פורום  רפואת אסתטיקה ועור

25/05/2005 | 14:27 | מאת: עודד

שלום ד"ר שוחט. מזה כשנה אני סובל מתופעה של פצעים בקרקפת. אלו פצעים קטנים, מוגלתיים לעיתים, שמופיעים באזורים שונים רק על עור הקרקפת. עלתה ההשערה שמדובר בפוליקוליטיס... אך שום טיפול לא עזר עד כה (סבוסל, צנטרימיד ואפילו אנטיביוטיקה ייעודית, שהעלימה את הבעיה רק למשך תקופת הטיפול)... אני אובד עצות, ומעוניין לדעת באיזו דרך ניתן להיפטר מהבעיה. תודה.

01/06/2005 | 16:20 | מאת: ד"ר אשר יהב

הפצעים שאתה מתאר אכן נגרמים ע"י פוליקוליטיס שפרושה תהליך דלקתי-מוגלתי של זקיק השערה.הדלקת הנל יכולה להגרם ע"י חיידק או פטריית שמר אך לפעמים הגורם המדויק לא ידוע.מנסיוני ברוב המקרים אפשר להתגבר על הבעייה ע"י מתן ממושך של תרופות אנטיביוטיות מיוחדות דרך הפה.לרוב יש צורך במינון נמוך מאוד של התרופה, מנון כזה שלא מזיק גם לאחר שמוש ממושך. למעשה במנונים הנמוכים האלה ההשפעה של התרופה היא יותר אנטי-דלקתית מאשר אנטיביוטית. דר א.יהב ,מבשרת ציון

01/06/2005 | 20:42 | מאת: מ

יש לנו בעיה משותפת, לצערי במשך מספר שנים אני מחפש פתרון ועדיין זה לא נראה באופק אם תמצא משהו אשמח אם תודיע

02/06/2005 | 00:04 | מאת: דר אשר יהב

אין לנו שום בעיה משותפת.אני רופא עור מומחה והסברתי לך במייל הקודם מה הפתרון לבעיה שלך! דר אשר יהב,מבשרת ציון טל 025340916

01/02/2017 | 16:50 | מאת: אורי

הוא דיבר אל עודד ולא אליך.. אין צורך להתעצבן..

מנהל פורום רפואת אסתטיקה ועור