שיער בראש

דיון מתוך פורום  רפואת אסתטיקה ועור

18/05/2005 | 12:49 | מאת: דניאל

שלום, גילי 19 ויש לי מפרצים בראש שלדעתי נובעים משימוש רב בפאן ובוואקס לפני כשנתיים. שאלתי היא האם שיער שנשר במפרצי הראש יוכל לגדול שוב מחדש כדרך הטבע או בעזרת תרופות אם הנשירה אכן נבעה מוואקס פאן ואולי לחץ נפשי? או שבמקום ששיער נשר, לעולם לא יחזור לגדול שם שיער אלא אם תעשה השתלה?

21/05/2005 | 19:30 | מאת: בעיית שיער

לום לכל הסובלים מבעיית שיער וכבר התיאשו מכל התכשירים. גם אני כמוכם השתמשתי כמעט בכל מה שנימצא בשוק . הדברים שקיימים לטיפול עצמי הם רק מחמירים את המצב וגוזלים הרבה כסף , צריך פשוט ללכת ולקבל חוות דעת מקצועית ולאו דוקא של רופאים קונבנציונליים שלדעתי ומנסיוני עדיין לצערי חוץ מניתוח אינם יכולים לעזור בתחום זה. חיפשתי משהו בלי תופעות לוואי ושיהיה טבעי. עלי לציין שאני בחורה יפה ושיערי היה מלא פתאום נהיתה נשירה חזקה שאף אחד לא ידע למה. כאמור פניתי ל"מרכז טבע " בת"א שמטפל בחומרים טבעיים ושיש להם מומחים בתחום זה . עברתי איבחון והתאמת טיפול בהתאם למצב הקרקפת והשיער שלי, ואחרי כמה זמן ראיתי שהנשירה פחתה שיערי התחזק, קיבל גוון וברק יפים. אני יכולה להעיד לא הכל בולשיט בתחום רפוא אלטרנטיבית. יש מקומות אמינים. ואני עברתי הרבה מקומות . נכון הטיפולים עלו כסף אבל גם חסכו לי הרבה התרצצויות ועוגמת נפש. עדיף להשקיע פעם אחת במקום רציני במקום לקנות כל מני מוצרים שעובדים על אחד ועל אחד לא, והם גם לא זולים. בהצלחה לכל המעוניין.

מנהל פורום רפואת אסתטיקה ועור