נקודות לבנות מסביב לעיניים

דיון מתוך פורום  רפואת אסתטיקה ועור

28/04/2005 | 22:16 | מאת: גלית

שלום יש לי נקודות לבנות מסביב לעיניים ואני שמה לב שזה מתפשט, זה מכניס אותי לדכאון ומוריד לי מהביטחון העצמי בצורה מדכאת מאוד. אני מתחילה להיגעל מעצמי ולהימנע מלהסתכל לאנשים בעיניים וישירות לפנים. הייתי מזמן אצל רופא במרפאת קאר ( CARE והוא אמר שזה תורשתי (וזה נכון ,מהצד של אבא שלי) וזה קשור לכולסטרול, .הוא אמר שניתן להסיר את זה בלייזר אבל נבהלתי כשאמר שעושים זריקת הרדמה באיזור ומזה שזה עולה 5000 ש"ח. אני רוצה לדעת האם זה בטוח? לא יכולה להיות פגיעה בעין? מה אם הוא יקלף את העור יותר מהצריך? ( כמו ההוא שעשה טיפול לייזר באף וקיבל עוד שני נחיריים ,וסובל מאוד כי לא ניתן לתקן את הנזק לגמרי. איך אפשר לדעת אם הרופא באמת יודע מה הוא עושה? לא בא לי שישחיתו לי את הפנים בלי יכולת לתקן או יפגעו לי בעיניים. תודה

09/05/2005 | 19:58 | מאת: אתי

יש לי את אותה הבעיה אז יש לי חדשות טובות קודם זה לא עולה כסף להוריד אותם דבר שני יש כמה שיטות להוריד אותם אני מרוב הפחד הורדתי לפני שבוע רק 3 נקודות בצריבה אצל רופא עור ודרך הקופה הוא עשה לי הרדמה בעדינות באחד מהנקודות ופשוט צרב אני אומרת לך שזה לא נורא בכלל ואני מאושרת מאוד מהתוצאות בעוד 3 שבועות אחזור להוריד את כל השאר

מנהל פורום רפואת אסתטיקה ועור