רואקוטן וריספרדל

דיון מתוך פורום  רפואת אסתטיקה ועור

20/04/2005 | 01:20 | מאת: ראומה

השבוע ביקרתי אצל רופא עור שהמליץ לי על שמוש ברואקוטן, מאחר ושמעתי מחברה שיכולה להיות לי בעיה עם לקחת את התרופה מאחר ואני מקבלת תרופות פסיכיאטריות (ריספרדל, דפלפט ולמודקס) רציתי לדעת האם באמת יש בעיה אם לקחת את התרופות האלה במקביל, ואם כן למה, ומה אפשר לעשות.

22/04/2005 | 00:01 | מאת: ש.

שלום, אני בת 20 וזהו סוף החודש השלישי שלי של טיפול ברואקוטן, אבל אני עדיין לא רואה שינויי במצב הפצעים בפנים, אולם אני כן מרגישה שינויי בעור עצמו (כבר לא שמנוני) והעור אדום ורגיש באיזור ה- T. האם האדמומיות תעבור בסוף הטיפול? האם התרופה עובדת על 100% מהאנשים או שקיים סיכויי שהיא לא עובדת? והאם יש לי סיבה לדאוג? תודה.

מנהל פורום רפואת אסתטיקה ועור