התקרחות, בדיקות ופרופציה

דיון מתוך פורום  רפואת אסתטיקה ועור

19/04/2005 | 01:43 | מאת: אלון

שלום ד"ר. אני בן 23, כבר מספר שנים סובל מהתקרחות. מזה חצי שנה אני נוטל פרופציה באופן קבוע, וללא הטבה. ראשית, מהו משך הזמן אחריו ניתן לקבוע בודאות שהפרופציה עוזרת \ לא עוזרת לי ? שנית, אילו בדיקות יודעות לומר אם הסיבה היא התקרחות גברית או לא? אינני רוצה להרים ידיים לפני שאני יודע בוודאות שזו באמת הסיבה, ושהפרופציה אינה עוזרת לי. המון תודה.

18/05/2005 | 13:05 | מאת: ד"ר מיקי שוחט

יש ינטול את התרופה לפחות לשנה והעקב צריך להתבצע עיי צילום במבט עליון של הקרקפת

מנהל פורום רפואת אסתטיקה ועור