herpes zoster

דיון מתוך פורום  רפואת אסתטיקה ועור

18/04/2005 | 16:48 | מאת: barza

אהלן אני לוחם בן 20 בריא בדר"כ איבחנו אצלי herpes zoster שמיתבטה בשלפוחיות בצד ימין של המצח.. נתנו לי t.zovirax 5\d ,cr.fucidin 2\d וכדי שזה לא יתפשט לעין נתנו לי גם משחה zovarex לעיניים נתנו לי גם 7 גימלים בבית. עכשיו רציתי לישאול קצת על המחלה ... כמה היא בדבקת ומי יכול להידבק בה עם יכול להיות שהפצעים לא יתפשטו כי היו 4 ונישארו 4 בנתיים. דרך אגב זה התחיל ליפני 4 ימים רק עכשיו עלו על זה... אמרו לי גם שזה מאוד כואב וזה יכול לגרום לדלקת קרום המוח בגלל שזה בראש בקיצור כל מידע יעזור תודה...

18/05/2005 | 13:02 | מאת: ד"ר מיקי שוחט

כל אדם שלא חלה באבעבועות ובא במגע עם השלפוחיות יכול להידבק מדובר בהתפרצות של וירוס הבעבועות שבו חלית בילדות ויש צורך במעקב של רופא עניים

מנהל פורום רפואת אסתטיקה ועור