סרפדת

דיון מתוך פורום  רפואת אסתטיקה ועור

05/09/2004 | 14:06 | מאת: שלומית

ד"ר שוחט , שלום רב וברוכים הבאים מן החופשה . שאלתי מתייחסת לסרפדת שאובחנה אצל ביתי בת ה - 10 . עם תחילת החופש הגדול סבלה בתי כחודש ימים מפריחה אדומה שפקדה אותה בכל פלג גופה העליון ( לעיתים רחוקות ברגליה ) בעיקר משעות אחה"צ ואילך . הפריחה המגרדת מאוד מופיעה לשעה בערך ונעלמת . תופעה זו חזרה על עצמה מדי יום כחודש . רופא הילדים איבחן את הפריחה כסרפדת ונתן לה איסטזין ל 30 יום . בתום התקופה יומיים לאחר הפסקת הכדורים חזרה הפריחה והגירוד . המלצת הרופא להמשיך עם הכדורים עוד חודשיים . בבדיקות דם שערכנו נמצא הכל תקין . ( כולל תפקוד בלוטת התריס ) שאלתי היא - ממה יכולה לנבוע הסרפדת ? ומה עלינו לעשות בהמשך דהיינו חודשיים מהיום עם הפסקת הכדורים ? תודה רבה שלומית

05/09/2004 | 16:40 | מאת: ענת

שלומית שלום לא במקום הרופא -אך מידע שמהרופא לא תקבלי. לסרפדת קוראים אורטיקריה. ולרופא העור והאלרגולוגים אין ממש כלים לטפל בבעיה הזו וכשהיא מופיעה בילד המצב לא מממש מעודד. מה הרופא יתן לך מלבד כמה אנטי היסתמינים וסטירואידים כי זה מה יש לו. תלכי לטיפול אלטרנטיבי רמי מור מהקריות רק הוא מתמחה בזה ! תשלמי לו כמה אלפי שקלים כי זה שווה. או שתסתפקי ביעני תרופות כזה כאילו אנטי היסתמינים שלא יעזרו בכלום. כל טוב ממני שממש מזדהה עם הילדה. וזהו

06/09/2004 | 21:31 | מאת: שלומית

הי ענת , מבינה שמכירה את העניין מקרוב . תודה על האמפתיה ועל העיצות . אם לא יפסיק אכן נחשוב על טיפול אלטרנטיבי האם רמי מור הוא הומופט , והאם התנסיתם בטיפול אצלו ? תודה מקרב לב שלומית

07/09/2004 | 10:08 | מאת: רמי מור -הומאופט

שלום שלומית אוריטקריה ניתנת לטיפול. אין מדובר בטיפול הומאופטי ( ע"פ האסכולה ההומאופטית / רמדי מדולל ) הטיפול מבוסס על ת-ג-ל-י-ת-י ברפואה משלימה שהביאה למזור והצלת חולי אורטיקריה רבים מהמחלה הנוראה הזו. חבל על בזבוז זמן לריק בתרופות אנטי היסתמיניות או סטירואידיות והתמשכות הסבל המיותר של הילדה. גילוי נאות : טיפולי יעיל בשיעורים גבוהים של המקרים - אך לא ב 100% של המקרים. בילדים , הטיפול יעיל מאד ! מידע רב על טיפולים כאן http://wmh.walla.co.il/community/2004/8/31/9476624/h-9075.doc בפורום המנוהל על ידי http://www.tevalife.com/forum/topic.asp?FORUM_ID=316&tevalife=yes בברכה רמי מור

מנהל פורום רפואת אסתטיקה ועור