נשירת שיער

דיון מתוך פורום  רפואת אסתטיקה ועור

13/04/2005 | 21:36 | מאת: שאולי

שלום רב בן 25, לאחרונה מזה חצי שנה יש לי נשירת שיער, הבנתי שעד 60 שערות ביום נחשב לנורמלי, אבל אני חושב שנושר לי יותר. אני אוכל הכל, כך שלא נראה לי שיש בעית תזונה. גם הבנתי שזה תורשתי, אבי לא סובל מהתקרחות, דוד אחד מצד אמי קצת מקריח, ואחר מצד אבי גם מקריח. תודה עוד שאלה הארכתי שיער קצת. האמת זה משפיע?

09/05/2005 | 14:12 | מאת: ד"ר מיקי שוחט

האם הנשירה היא מחלק קדמי ומרכז הקרקפת קרוב לוודאי ומדובר בנשירה גברית אנדרוגנית מומלץ לגשת לרופא עור לקבלת טיפול

מנהל פורום רפואת אסתטיקה ועור