שאלה בקשר לטיפול בנשירת שיער

דיון מתוך פורום  רפואת אסתטיקה ועור

13/04/2005 | 00:07 | מאת: קובי

לאחרונה ראיתי הרבה כתבות והודעות בקשר למסרק הלייזר LEIMO או הייר מקס ורציתי לדעת האם יש בזה משהו או שזה סתם עבודה בעיניים ? עוד שאלה בקשר לרטינול .אני משתמש במינוקסידיל 5% ואני מעוניין לשלב אותו עם רטינול 1% בנוזל ורציתי לדעת מה המינון שאמור להיות -כמה CC ? וכמה פעמים ביום ? האם יש תופעות לוואי ואיך ניתן למנוע אותם

02/05/2005 | 15:04 | מאת: ד"ר מיקי שוחט

הטיפול היחיד שהוכח כיעיל לנשירה גברית משפחתית הוא תמיסת מינוקסידיל או כדורי פינסטריל

מנהל פורום רפואת אסתטיקה ועור