פטרת בצפורני הרגליים-לדר' שוחט

דיון מתוך פורום  רפואת אסתטיקה ועור

11/04/2005 | 10:47 | מאת: נבי

שלום דר' שוחט, לפני כשנה החלה אצלי פטריה בצפורני הרגליים, באותה תקופה הייתי בהריון ורופא העור המליץ לחכות לאחר הלידה. במהלך ההריון הפטריה ממש התפשטה לכל הציפורניים. כ-3 חודשים אני מטופלת בבטרפן אך לא נראה כל שיפור. אני חוששת מטיפול תרופתי לתקופה ארוכה, אלו עוד דרכי טיפול יש חוץ מכדורים. אשמח לקבל את ייעוצך בנושא. תודה נבי

02/05/2005 | 14:38 | מאת: ד"ר מיקי שוחט

במידה והציפורנים עבות מומלץ תחילה שימוש המשחה הגורמת לריכוך ופרוק הציפורן כמו קרטוספור או אגיספור ה אוניכוסט או קסראל 50 + פלסטרים לחסימה ל24 שעות ורק לאחר חודש חודשים טיפול במשחה או לק או נוזל אנטי פיטריאתי

מנהל פורום רפואת אסתטיקה ועור