ריח רע

דיון מתוך פורום  רפואת אסתטיקה ועור

09/04/2005 | 23:26 | מאת: מני

שלום לכולם! אחרי בירורים הבנתי שאני צריך לשאול כאן את השאלה. אני בן 25 ובריא בדר"כ. הבעיה שלי היא כזאת,אני סובל מריח רע בכל בגוף ,בבית השחי (הריח הכי חזק),ברגליים ,במפשעות ובסביבת איבר המין,ובימות הקיץ גם ריח חזק מהגוף. רוצה לציין ,שיש ימים שכמעט ואני לא מזיע מבית השחי ועדין יש ריח חזק.העור שומני אפילו באוזניים יש לי אם אפשר להגיד הרבה ליכלוך ודבר מאוד שומני אפילו שאני מנקה מדי יום. השתמשתי בכל הדרכים שיש להעביר את הבעיה ואפילו גם דברים ,שאולי לא מוכרים לכם.אני רוצה להגיד בזה שהרחקתי לכת עם טיפול הבעיה. אה... שכחתי לציין שיש לי גם ריח רע מהפה ,אפילו שזה לא הנושא שלכם אולי זה יעזור לפענוח הבעיה המסתורית והמגעילה הזאת. מיותר לציין שהייתי אצל הרבה דוקטורים כולל רופא עור וכולל מכונים רבים ולא הצלחתי להתגבר על הבעיה. תודה .

02/05/2005 | 13:59 | מאת: ד"ר מיקי שוחט

בנוגע לריח רע מהפה מומלץ לפנות גם לברור רופא שיניים ולבצע גם ברור גאסטרואנטרולוגי לגבי ריח מהגוף לעיתים הריח נובע מפרוק הזיעה עיי חידקים לעיתים מריחה של נוזל אנטיביוטי יכול לעזור

מנהל פורום רפואת אסתטיקה ועור