יבלת ויראלית

דיון מתוך פורום  רפואת אסתטיקה ועור

09/04/2005 | 20:09 | מאת: אורן

זמן רב היתה לי יבלת, לא גדולה, על אחת מאצבעות ידי. פניתי לרופא עור שהוריד את היבלת עם חנקן ומחט חשמלית. כעבור כשבועיים חזרה היבלת גדולה בהרבה ממה שהיתה. פניתי שנית לאותו רופא שחזר על אותה צורת טיפול,לצערי הופיעה שוב היבלת ואף גדולה יותר. השבוע הלכתי לרופא נוסף שמרח לי חומר על היבלת חבש אותה ואמר שעליה ליצור שלפוחית וליפול. מאחר והמראה של האצבע מאד לא אסטטי ולא נראה לי שתהיינה תוצאות מעודדות אודה לך אם תיעץ לי מה לעשות,האם הורדה בלייזר אפשרית ואם כן היכן? תודה על תשובתך.

02/05/2005 | 13:45 | מאת: ד"ר מיקי שוחט

ניתן לטפל בליזר ואולם גם בטיפול זה יש לעיתים חזרה הטיפול מתבצע באופן פרטי אשמח לסיע אם תיפני למרפאת קלאס קליניק בתהש

מנהל פורום רפואת אסתטיקה ועור