כתמי פיגמנטציה

דיון מתוך פורום  רפואת אסתטיקה ועור

08/04/2005 | 17:25 | מאת: שיר

שלום.. אני סובלת מכתמי פיגמנטציה בפנים תקופה ארוכה (שנתיים-שנתיים וחצי) מה שקורה בעצם זה שכל פיצעון שמופיע לי בפנים (לא מוגלתי ממש) שנפתח לי עם ניקוי העור הופך לכתם כהה. המצב כרגע הוא שאני מלאת כתמים כהים (עורי לא בהיר במיוחד אך גם לא כהה מאוד).ניסיתי לטפל במשחת רטאויט (המשחה עשתה לי כויות בעור ובחלק מהמקומות אף החמירה את המצב ונוצר כתם כהה יותר) ובאזומד (שלא עזר כלל) איזה טיפול רפואי או משחה יוכלו לעזור לי????? אשמח לקבל תשובה ד.א. שמעתי על ראקוטן- אך עדיפותי היא טיפול חיצוני על פני נטילת טבליות לטיפול בעור..אשמח לשמוע את חוות דעתך והמלצתך ..תודה מראש שיר

02/05/2005 | 13:41 | מאת: ד"ר מיקי שוחט

אשמח לטפל באם תיפני למרפאתי סהכ לא קיבלת עד הים טיפול מספק ניתן לקבל מירשם לקרם הבהרה החזק פי כמה מאיזומד ולשלב בטיפול אחת למספר שבועות פילינג קל

מנהל פורום רפואת אסתטיקה ועור