מחלת עור ליכנני -טידוס

דיון מתוך פורום  רפואת אסתטיקה ועור

07/04/2005 | 13:19 | מאת: kerern

שלום , אני בת 30 ולפני כחודשיים יצא לי בכל העור שלפוחיות אדומות,הרופאים טוענים שהב ליכננ-טידוס. שאלותי: 1. האם יש תרופה לתופעה זאת ? 2.מתי זה צריך לעבור? האם ים המלח בריא למחלת העור הזאת? 3. איך מגיעה המחלה כזאת? תודה רבה.

30/04/2005 | 19:20 | מאת: ד"ר מיקי שוחט

מדובר בליכן ניטידוס מחלה כרונית שיכולה למישך שנים ואולם לעיתים נעלמת באופן ספונטני הגורם לא ידוע הטיפול כולל משחות מקומיות וטיפול פוטוטרפי כך ששהיה בים המלח וחשיפה לקרינת השמש באופן מבוקר יכולה לעזור

מנהל פורום רפואת אסתטיקה ועור