שימוש ברואקוטן בזמן מילואים

דיון מתוך פורום  רפואת אסתטיקה ועור

05/04/2005 | 16:36 | מאת: חממא

אני משתמש ברואקוטן מזה 3 חודשים, ויש לי די הרבה תופעות לוואי. אני עושה מילואים כלוחם, זומנתי למילואים בזמן השימוש בתרופה, רציתי לדעת האם קיים כלל / חוק בצבא לגבי שימוש ברואקוטן - השמועה אומרת שמי שמשתמש ברואקוטן מקבל הורדת פרופיל למשך תקופת נטילת התרופה, האם זה נכון?! אשמח לקבל תשובה בהקדם האפשרי. תודה מראש.

27/04/2005 | 11:32 | מאת: חיפאית

שלום לאיש המילואים! מנסיון אישי: בני, לפני גיוסו לצבא קיבל טיפול ברואקוטן, ובשל כך קיבל פרופיל 24 זמני, עד לגמר הטיפול. נראה לי שהנך צריך לגשת לרופא הצבאי עם אישור מרופא העור המטפל, והוא יטפל בכך. אחת ההמלצות של רופאת העור היתה - להימנע משהייה ממושכת בשמש, ולהימנע גם מפעילות גופנית מאמצת. הגיוני שבמיגבלות כאלו אי אפשר לשרת בצבא בכלל וכלוחם בפרט. חיפאית

30/04/2005 | 17:39 | מאת: ד"ר מיקי שוחט

שימוש ברואקוטן בעת שירות סדיר מוריד פרופיל זמני ל64 לגבי מילואים קימות הגבלות על השרות כולל הנעות מחשיפה לשמש ומאמצים גופנים

מנהל פורום רפואת אסתטיקה ועור