שריטה בפנים של ילד בן שנתיים ותשעה חודשים

דיון מתוך פורום  רפואת אסתטיקה ועור

04/04/2005 | 15:33 | מאת: אני

שלום רב לבני בן השנתיים ותשעה חודשים זרקו בגן מריצה עשויה פלסטיק על הפנים ונוצרה לו שריטה על הפנים , מאז חלפו כמה וכמה חודשים ועדיין נותר לו סימן על הלחי ליד השפתיים השאלה שלי האם אי פעם השריטה/הסימן יעבור או שזוהי צלקת לתמיד? האם ניתן למרוח משהו כדי שזה יעבור? אולי בקיץ בשמש זה יעבור כשהוא יקבל קצת צבע בפני אודה על תשובה מפורטת תודה לימור

30/04/2005 | 17:15 | מאת: ד"ר מיקי שוחט

במידה ומדובר בצלקת הסימן ישאר לעולם ואולם עם הזמן הוא ילך ויהיה פחות בולט מומלץ המנעות מחשיפה לשמש עד שנה מהאירוע וביקורת רופא עור או פלסטיקאי

מנהל פורום רפואת אסתטיקה ועור