IPL ופסוריאזיס

דיון מתוך פורום  רפואת אסתטיקה ועור

03/04/2005 | 21:29 | מאת: רונית

אני בעלת עור בהיר, שיער כהה וסובלת מפסוריאזיס קל. 1. האם לטיפול הסרת שער בשיטת IPL יש תופעות לוואי כלשהן?פיגמנטציה? צלקות?השפעה כלשהיא על הבלוטות שמתחת לעור? וכו" 2. האם טיפול בשיטת IPL (באזור שאינו נגוע בפסוריאזיס) יכול לגרום להווצרות נגעים חדשים של המחלה באותו אזור? תודה.

30/04/2005 | 17:12 | מאת: ד"ר מיקי שוחט

לחלק מחולי הפסוריאזיס קימת תופעת קבנר שבה כל פציעה או פגיעה בשלמות העור כולל כויה יכולה לגרום להיתפרצות במיקרה שכזה טיפול שיגרום לפגיעה יכול לגרום להיתפרצות

מנהל פורום רפואת אסתטיקה ועור