נקודות מגרדות בעור

דיון מתוך פורום  רפואת אסתטיקה ועור

03/04/2005 | 16:52 | מאת: מתגרדת

לאחרונה הופיעו על גופי נקודות קטנות כמו עקיצות קטנטנות, שמגרדות מקומית. בעיקר באזור הבטן, חזה..ואף קרוב לבית השחי.(לייד עצם הבריח) אני מציינת שאיני שעירה באזורים אלו,ושומרת על היגיינה. בנוסף יש לי כלב בבית..כבר הרבה זמן.. מה זה יכול להיות?

07/04/2005 | 13:26 | מאת: חוה

מזה כשבוע יש לי גירודים בגוף ועיקצוצים בעיקר באזור הראש, הפנים וגם בחלקים אחרים בגוף, אני מבקשת לציין שלפני שבוע עברתי סדרת בדיקות, דם, סוכר וכו וכולן היו תקינות

14/04/2005 | 18:02 | מאת: לינה

ם לי יש את זה וגם לי יש כלבה יכול להיות שזה קשור ? אבל איך יכול להיות ? הקטע הוא שזה בעיה מעצבנת והרופאים לא ממש מיתיחסים

30/04/2005 | 16:57 | מאת: ד"ר מיקי שוחט

מומלץ לפנות לבדיקת רופא עור

מנהל פורום רפואת אסתטיקה ועור