פילינג או ניתוח

דיון מתוך פורום  רפואת אסתטיקה ועור

03/04/2005 | 14:20 | מאת: זיוה

אני מתלבטת מאד בין פילינג לפנים או ניתוח מתיחת פנים. קשה לקבל תשובה מוסמכת כי מי שעושה פילינג בדרך כלל לא עושה ניתוח ולהיפך. שמעתי גם שיש אפשרות לעשות ניתוח + פילינג באזורים מסויימים בפנים. האם אתה יכול לתת יעוץ בנושא זה?

30/04/2005 | 16:56 | מאת: ד"ר מיקי שוחט

במידה וקימים עודפי עור רבים בעקר בקו הלסת התחתונה מומלץ מתיחת פנים במידה וצניחת העור קלה באזור זויות הפה וקימים קמטים עמוקים בלחיים סביב הפה ובנוסף כתמים מומלץ פילינג עמוק ואכן ניתן לבצע ניתוח מתיחה + פילינג סביב הפה במידה וגוון העור בהיר

מנהל פורום רפואת אסתטיקה ועור