סימני מתיחה

דיון מתוך פורום  רפואת אסתטיקה ועור

03/04/2005 | 02:23 | מאת: חיים

ד"ר שוחט היקר שלום, אני סובל מסימני מתיחה בבתי השחי עקב עליה במשקל (חדר כושר) ולאחרונה אף גיליתי התפשטות של הסמנים בזרועות. המלצתה של רופאת העור היתה למרוח לוקסיד. האם המשחה מונעת התפשטות הסימנים או גם מרפאה אותם? במידה ולא אעלה במשקל האם התפשטות הסמנים תיפסק? מדברי הרופאה עולה שהמשחה אינה יעילה כלכך וייתכן ולא תעזור, האם ישנה משחה אחרת?

30/04/2005 | 16:51 | מאת: ד"ר מיקי שוחט

הטיפול יעיל במיקרה שהסימנים עדין אדומים במידה ולא תעלה במסה השרירית מהר הסימנים לא יתפשטו קים טיפול נוסף עי חימום העור היכול לעיתים להקטין את הסימנים

מנהל פורום רפואת אסתטיקה ועור