כתם אדום על האף

דיון מתוך פורום  רפואת אסתטיקה ועור

23/03/2005 | 17:25 | מאת: אילנית

שלום, אני בת 31. לפני 10 ימים הופיע לי כתם אדום וגבשושי מעט על האף. הכתם לא כואב, לא מגרד, בגודל עקיצת יתוש. הכתם אדמומי יותר בבוקר ומתבהר לקראת הערב. ככלל, אני בעלת עור רגיש עם כתמי שמש ומפחדת שמא זהו גידול סרטני. עד שאגיע לרופא עור, אני רוצה לדעת מה זה יכול להיות? האם יש סיכוי שזוהי רק פטריה? תודה

18/04/2005 | 14:11 | מאת: ד"ר מיקי שוחט

קרוב לוודאי שלא מדובר בפטריה יתכן ומדובר בנגע שמש או נגע ווסקולרי כלומר של כלי דם מומלץ לגשת לבדיקת רופא עור

מנהל פורום רפואת אסתטיקה ועור