Diflucan

דיון מתוך פורום  רפואת אסתטיקה ועור

22/03/2005 | 00:19 | מאת: זאב

למי יש הסבר מדוע לא נמצאת תרופה זו במרבית בתי המרקחת בגוש דן למרות שהיא בסל התרופות. אני מחפש סירופ זה בריכוז 50 מ"ל. התרופה נועדה לילד בן 3 הסובל מהתקרחות שהיא תוצאה של פטריה (המועברת מכלב כנראה..)האם מישה יכול לתת חוות דעת על יעילותה של תרןפה יקרה זו .מחיר הבקבוק 100 ש"ח והוא מספיק ל3 ימים.לתקופה של 6 שבועות יש צורך ב2000 ש"ח ... למי יש רעיון אחר? תודה

18/04/2005 | 13:26 | מאת: ד"ר מיקי שוחט

ניתן להכין תרחיף של גריפןלין בהתאם למשקל הגוף בעלויות נמוכות בהרבה

מנהל פורום רפואת אסתטיקה ועור