כתמים כהים בבית השחי

דיון מתוך פורום  רפואת אסתטיקה ועור

21/03/2005 | 12:41 | מאת: מיקה

למרות שהפורום הזה נראה די נטוש , אני אשאל בכל זאת. יש לי בבית השחי כתמים שחורים (לא מאוד כהים, כמו כתמים שחורים מתחת לעיניים) המתווים את איזור צמיחת השיער. אני מסירה את השיער ע"י מכונה, מה שלדעתי שולל את האפשרות שאלה שערות הנראות מבעד לעור (כמו אחרי גילוח). יתכן ואלה שרידי שורשים? הבעיה האסתטית מציקה לי מאוד. האם זוהי בעיה ידועה? מה גורם להופעת הכתמים? האם ניתן לטפל בזה?

18/04/2005 | 13:19 | מאת: ד"ר מיקי שוחט

ישנם מספר גורמים כמו פיגמנטציה גנטית , פיגמנטציה עקב אפלציה או שימוש בדאודורנט , זיהום חידקי, פיגמנטציה הקשורה למחלות נוספות מומלץ שתיפני לבדיקת רופא עור

מנהל פורום רפואת אסתטיקה ועור