גזזת

דיון מתוך פורום  רפואת אסתטיקה ועור

21/03/2005 | 08:33 | מאת: דותן

רציתי לשאול בבקשה לחברתי יש גגזת בראש,האם על ידי מגע בשאר חלקי גופה אני יכול להידבק? האם על ידי שתייה מאותה הכוס נדבקים? על ידי נשיקה? איך נדבקים, הבנתי שאפשר מביגוד להידבק, ממסרק,מחפצים ?

22/03/2005 | 21:08 | מאת: אלירן

שלום, שמי אלירן ואני בן 21 בקרוב.. מזה כשנתיים אני סובל מנשירת שיער ושיערי הפך דליל. רציתי לדעת באיזה תכשיר ניתן לטפל בבעיה כך שהנשירה תיבלם ואף תחדש צמיחה (אם ייתכן..)?? כמו-כן, היכן ניתן לרכוש ומהי העלות המשוערת? תודה.

18/04/2005 | 13:17 | מאת: ד"ר מיקי שוחט

נידבקים רק ממגע ישיר או שימוש במסרק משותף או מגבת או כרית

מנהל פורום רפואת אסתטיקה ועור