פטריות

דיון מתוך פורום  רפואת אסתטיקה ועור

21/03/2005 | 00:41 | מאת: משה

יש לי פטריות ברגליים שחוזרות מדי שנה בגלל שאני לצערי עצלן ולא מסיים את הטיפול הדרוש כל פעם שאני הולך לרופא. מכיוון שאני דיי עסוק בזמן האחרון והקרוב ברצוני לדעת אם יש משחה אשר עובדת כמו טרידם קרם אבל אינה דורשת מרשם רופא ככה שאני אוכל לקנות אותה בהקדם מבלי ללכת לרופא עור. במידה ויש, איזה ? תודה רבה.

28/03/2005 | 20:22 | מאת: איזבל

רציתי לשאול על דיאנה 35 היא גם נגד אקנה ן גם כמה עולה ? ן אני לא שעירה כל כך כי השעיר שלי בלונדי ן רציתי לשאול אפשר להתשתמש בהם אני מחכה לתשובה

18/04/2005 | 13:14 | מאת: ד"ר מיקי שוחט

משחת אגיספור או אגיסטן

מנהל פורום רפואת אסתטיקה ועור