פטרת ציפורניים.

דיון מתוך פורום  רפואת אסתטיקה ועור

20/03/2005 | 14:30 | מאת: אביגדור

שלום רב. זה זמן רב שאני סובל מפטרת בציפורני כפות הרגליים, ולפני מספר שנים נתגלתה פטרת גם בזרת שמאל. כאשר פותחה תרופת "למיסיל" הוצע לי להצטרף לקבוצה שתטופל בתרופה החדשה באופן נסיוני. בבי"ח רמבם נלקחה דגחמה מציפורני כפות הרגליים וקבלתי הודעה שאיני מתאים לניסויים. האם המשמעות היא שבמקרה שלי למיסיל אינה יעילה? אם אכן כך המצב - מהן הא]שרויות לטיפול? בתודה.

16/04/2005 | 17:36 | מאת: ד"ר מיקי שוחט

קימים סוגים שונים של פטרות וחלקן לא מגיבים לטיפול בלמיזיל ישנן תרופות אחרות היכולות לעזור מומלץ שתיפנה לרופא עור ותחזור על התרבית ובהתאם תקבל טיפול

17/04/2005 | 14:39 | מאת: אביגדור

תודה על המידע. אביגדור.

מנהל פורום רפואת אסתטיקה ועור